Woon in het hart van Gent

B’eau Kouter is een gloednieuw woonproject op de Gentse Kouter, in het historische centrum van de stad. Met respect voor de historische authenticiteit van het plein creëert B’eau Kouter er klassevolle nieuwbouw appartementen en commerciële ruimtes. Een project dat klasse uitstraalt, waar je rust ervaart en je thuis voelt. 

Totaalproject

De herinvulling van historische sites is een veelvoorkomend vraagstuk in de architectuur anno 2019. Zeker op een historische locatie zoals de Kouter is het geen gemakkelijke opdracht, maar samen met ontwikkelaar Granit Group slaagde 3Architecten erin een sterk staaltje architectuur te combineren met de rijke geschiedenis. Het resultaat is een klassevol geheel dat appartementen, een ondergrondse parking en handelsruimtes met elkaar verweeft. 

Bekijk het verhaal

Uitzonderlijke ligging

Het woonproject bevindt zich op een unieke locatie in het hart van Gent. De Kouter leeft, ademt en bloeit. Op het plein beleef je de bruisende, Gentse sfeer zonder in te boeten aan bereikbaarheid. Je appartement is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Ontdek de voordelen

Breng een bezoek

Interesse in een nieuwbouw appartement of handelspand in centrum Gent? 
Stuur een mailtje naar info@beaukouter.be of bel ons op +32 (0)476/98 89 80. Of maak een afspraak en kom gerust vrijblijvend langs.