Aantrekkelijk en divers aanbod 

B’eau Kouter biedt nieuwbouw appartementen, kantoorruimtes en een handelspand aan op de historische Kouter, in het centrum van Gent. Een levendige plaats in de stad omringd door culinaire adresjes, culturele hotspots en vele shopboetieks.

Gebouw A

— 1 kantoorruimte
— 1 handelsruimte
— 7 appartementen 

Hogere plafonds creëren het sterk ruimtegevoel. En de oorspronkelijke schouwen weerspiegelen de authenticiteit van dit 17de-eeuwse gebouw. De historische gevel wordt in zijn glorie hersteld. Dit gebouw is erkend als Bouwkundig Erfgoed. De inrit van de ondergrondse parking gaat via dit gebouw. 

Neem contact op

Gebouw B

— 4 zuidgerichte appartementen met terras

Deze nieuwbouw sluit aan op het bestaande gebouw A en heeft vier zuidgerichte appartementen met terras.

Neem contact op

Gebouw C

— 1 handelsruimte
— 6 appartementen waarvan 2 met uitzichtterrassen 

De architectuur van dit moderne nieuwbouw neemt een respectvolle houding aan ten opzichte van zijn buren, maar cijfert zich niet weg. De hoogte compenseert de smalle gevelbreedte en brengt het nieuwe gebouw in evenwicht met de reeds aanwezige monumentale bebouwing op de Kouter.

Neem contact op

Gebouw D

— 14 appartementen

Dit voormalig koetsgebouw vormt architecturaal een ingetogen geheel aan het water van de Ketelvaart. Enkele appartementen hebben een ruim terras met een uniek zicht op de Ketelvaart.

Neem contact op

Gebouw E

— 4 kantoorruimtes
— 4 appartementen

De gevel en het interieur van dit laat 19de-eeuwse pand is architecturaal zeer waardevol en wordt als Bouwkundig Erfgoed erkend. De toegepaste architecturale bouwstijl verweeft de authentieke sfeer van dit pand. Dit gebouw bevat ook de doorgang tot de binnentuin en het gedeelte aan de Ketelvaart. 

Neem contact op

Tuinzone

De tuin verbindt de gebouwen langs de Kouter en het gebouw aan de Ketelvaart. Het is de private zone voor fietsers en voetgangers. Bomen vergroten het groene karakter.

Neem contact op