Aantrekkelijk en divers aanbod 

De site van B’eau Kouter combineert appartementen, kantoorruimtes en een handelspand aan de Kouter met een nieuwbouw aan de Ketelvaart. In het gehele project eren we de bestaande architectuur en hebben we respect voor de authenticiteit van de site. Het resultaat is een knap staaltje frisse architectuur, ruimte, groen en en rust. Er zijn zowel 1- als 2-slaapkamerappartementen, met terras.  

Gebouw A

— 1 kantoorruimte
— 1 handelsruimte
— 7 appartementen 

Hogere plafonds creëren het sterk ruimtegevoel. En de oorspronkelijke schouwen weerspiegelen de authenticiteit van dit 17de-eeuwse gebouw. De historische gevel wordt in zijn glorie hersteld. Dit gebouw is erkend als Bouwkundig Erfgoed. De inrit van de ondergrondse parking gaat via dit gebouw. 

Neem contact op

Gebouw B

— 4 zuidgerichte éénkamerappartementen met terras

Deze nieuwbouw sluit aan op het bestaande gebouw A en heeft vier zuidgerichte éénkamerappartementen met terras.

Neem contact op

Gebouw C

— 1 handelsruimte
— 6 appartementen waarvan 2 met uitzichtterrassen 

De architectuur van dit moderne nieuwbouw neemt een respectvolle houding aan ten opzichte van zijn buren, maar cijfert zich niet weg. De hoogte compenseert de smalle gevelbreedte en brengt het nieuwe gebouw in evenwicht met de reeds aanwezige monumentale bebouwing op de Kouter.

Neem contact op

Gebouw D - De Ketelvest

— 14 appartementen

Een voormalig koetsgebouw werd vervangen door een complete nieuwbouw met een frisse, mooie architectuur. Het ingetogen geheel heeft zicht op het water van de Ketelvest-Leie. De ruimte, het groen en de lichtinval zorgen hier voor op en top rust. 

Neem contact op

Gebouw E

— 4 kantoorruimtes waarvan nog 2 beschikbare op het gelijkvloers
— 4 appartementen

De gevel en het interieur van dit laat 19de-eeuwse pand is architecturaal zeer waardevol en wordt als Bouwkundig Erfgoed erkend. De toegepaste architecturale bouwstijl verweeft de authentieke sfeer van dit pand. Dit gebouw bevat ook de doorgang tot de binnentuin en het gedeelte aan de Ketelvaart. 

Neem contact op

Tuinzone

De tuin verbindt de gebouwen langs de Kouter en het gebouw aan de Ketelvaart. Het is de private zone voor de bewoners. Bomen vergroten het groene karakter.

Neem contact op